kails ([info]kails) rakstīja,
@ 2002-11-17 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
īsta laime
Vakar teātrī divas reizes foajē man sanāca saskatīties ar kādu simpātisku meiteni. Viņa bija ar īsiem matiem un ļoti gudru un simpātisku seju. Padomāju, jā, tādu meiteni es ļoti gribētu.

Vienīgi nespēju izdomāt Priekš kam? Lai izdrāztu, nomierinātos un pēc tam meklētu attaisnojumus, kāpēc nejūtu vēlēšanos viņai zvanīt? Lai paliktu ar viņu kopā, nodzīvotu veselu gadu un saprastu, ka jau atkal teātra foajē redzēju vēl vienu jauku meiteni, kuru es gribu? Varbūt šoreiz apslāpēt vēlmi?

Kāda tam visam jēga? Cik ilgi kopā ar citu cilvēku es varu būt laimīgs un pašapmierināts? Gadu? Divus? Vai vēlēšanās izdrāzt visas un pa vairākām reizē, laika taupīšanas nolūkos, pazudīs? I don't think so.

Jūtos kā jūras cūka ritenī. īstu, nepārejošu laimi laikam var sasniegt tikai tavā iekšienē ar ķīmisku vielu palīdzību, vai arī ar pamatīgu sevis pārliecināšanu:ESMU LAIMĪGS! ESMU LAIMĪGS! ES NUDIEN ESMU LAIMĪGS! LAIMĪGS! LAIMĪGS! AHAHAHAHAHHAAAA!!! LAIMĪGS!!!! LAIMĪGS!

(pistoles šaviens, kam seko dobjš būkšķis, kāds atskan nokrītot cilvēka ķermenim)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

quo vadis?!
[info]watt
2002-11-17 14:27 (saite)
slikti, kad teevinjam ir jaapaaredziivo par savu piseliigumu, jaaciesh sveshas, iepoteetas moraalas vaardaa...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: quo vadis?!
[info]kails
2002-11-17 15:41 (saite)
Jā, tev taisnība, watt. bet var redzēt, ka tev ir nospļauties par manām jūtām. lūdzu, nebāz man sāpīgo realitāti acīs tad, kad esmu nomākts. es nespēju panest realitāti. šobrīd ne

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: quo vadis?!
[info]watt
2002-11-17 19:00 (saite)
tavas iluuzijas, ka kaadam nevareetu buut nosplauties un pat nevajadzeetu buut nospljauties tev nodariis daudz lielaakas saapes, nekaa iists, braaliigs spljaaviens sejaa.

wake up, smell the kariess

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2002-12-03 11:04 (saite)
kadas pazistamas domas, kadas sev tik lidzigi siltas izjutas, kada pretiga apzina par sevi ka ta ir jadzivo.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?