kails ([info]kails) rakstīja,
@ 2010-12-12 22:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Recepte iedvesmai
Kā no savas pliekanās komforta zonas rast iedvesmu uzduļķot zemapziņu, kura pieblīdusi ar smacējošiem, slēptiem, norītiem sūdiem?

viens maisījums:neikdienišķi apstākļi. brūnas dedzinošas acis. debīls smaids uz tavām lūpām. pāris alu. un neviena izdrāzti prātīga vārda, kuru izvilkt no sava notrulinātā paura.

kad atkal izliec sevi tirgū, pirmā lieta ir noteikt sev vērtību. who the fuck am I? what the fuck do I do? WHO THE FUCK AM I, EBIS TI V SRAKU?

tev ir 30. tev ir statuss. tev ir darbs. Īsumā viss.

esi lieliski noslīpējis māku dirst pats sev. tev ir jobans statuss. jep.

būtu labāk nolaidis pa ausim zaķim like there's no tomorrow.tā it kā tev atkal ir 23 un tu atkal esi nākamais dajebkas - megadīdžejs, indigobērns, king of fucking evrything. bet nē bļaģ, sēžam, truli smaidam. sad piece of booring shit.

tu esi noteikts, mērķtiecīgs - determinēts. tev var uzrakstīt formulu, ar vienu mainīgo, pēc kuras var izrēķināt, kad tev aiz riebuma un nelabuma sirds pārstās vemt asinis pa tavām senilajām miesām.
gatavs sākt pūt esi jau tagad.

vienīgā nodarbe - darbs. izprieca? hobijs? tev nav nekā. tikai bijušo hobiju atmiņas.

bet man patīk kino. man patīk skatīties labas filmas!
jā, bļeģ wow (vāāu)? filmas. ej nu? neticami. kā to dara? nav grūti tā pusotru stundu sēdēt un absorbēt? tas droši vien prasa daudz drosmes un izveicības.

Skaties holivudas salkanus sūdus. Kad pēdējo reizi esi siekalām šķīstot kliedzis 'Kauj Nost tās maukas!', asociējoties ar filmas ļauno tēlu. Kad esi skatījies filmu , kas bez liekas kautrības ceļ gaismā vispretīgākos zemapziņas puvekļus? Kad pēdējoreiz biji sajūsmā par to, ka esi viens prasts, zemisks, žultspilns pidars?

You sad wasted piece of shit.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazheks
2010-12-12 22:42 (saite)
skatos, ka esi noķēris ziemassvētku sajūtu :))

(Atbildēt uz šo)


[info]watt
2010-12-12 23:17 (saite)
izdrāzt acī, precīzi

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?