kails ([info]kails) rakstīja,
@ 2004-05-28 20:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
da es neko, tikai parodēju eksploreru
jebisj v rot, es nahuj esmu jebjons maģistrs, tagad tas kādu laiku kompensēs mana peņa nelielos izmērus. Lūdzu, klātesošos uz celīšiem un sūkāt manu līko līdz baltām putām mutes kaktiņos.

labi diršu, mans penis ir gana liels

http://www.steeny.com/gals/gallery01/2.html

šitā kuņa mani padarīja traku.
Tādi krūtsgali vienmēr mani drausmīgi uzbudina.

Braucot trolī šodien viens tukls pimps piesēdās man blakus. Nahuj izvāza ceļus un droši vien domāja, ka es salikšu celīšus kopā, kā celočka, ieraudzījusi 14 jūrniekus ar piebriedušām bikšupriekšām. A ņehuja, es iespītējos un neatdevu viņam ne kubikcentimetru no sev atvēlētās telpas trolejbusā. Tā arī mēs nahuj nobraucām līdz galam, saspieduši ceļus kā divi pediņi, ibio.

Vispirms atdod telpu trolejbusā, tad atdod savu sievu draugam, tad algu šefam. Pāris reižu piekāpies un voila! tu jau sūkā pediņiem autoostas tualetē.


Vēl šodien pa troļa logu redzēju vienu skuķi toyotā ar smukiem celīšiem nahuj un pusgariem svārciņiem. Patika vērot kā viņa cilā savas kājeles pa pedāļiem. Iztēlojos kā viņa ar savām smukajām sārtajām pēdiņām mīca manu brango pusmīksto pimpi. Aaargghh. Gribējās viņu izraut no jobannās toijotas un izdrāzt turpat uz siltā kapota līdz samaņas zuduma.

netici? kāpēc? Kā es zinu, ka viņai bija smukas pēdiņas? Nezinu, citādi nevarēja būt. Viņai bija smuki veidoti pirksti, nolēmu, ka arī pēdas nevar sagādāt nepatīkamus pārsteigumus. Pārsteigumus var sagādāt pežas.

Citai pīzde tik šaura un bērnišķīga, ka vai nu tik. A cita izskatās kā tāda nevainīga aitiņa, bet mazās kaunuma lūpas ir tik sulīgas tik lielas un nokārušās, ka gribās kliegt uz viņu:"Ak tu, kuņa! Kā tev nav kauns te būt ar tādām lielām kaunuma lūpām?"
Man patīk, ka ir lielas kaunuma lūpas, man patīk arī , ka sievietes izjūt nenormālu kauna sajūtu. Vēl man patīk viņas drusciņ pažņaugt ar dvieli, bet tas jau atkal ir cits stāsts.

Čuči, mazais taustītāj!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?