kails ([info]kails) rakstīja,
@ 2004-02-25 19:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Oracle seminārs
"Availability, Scalability un Reliabilty!" teica sisadmins un piekodās nemaņā.

Semināra apmeklētājiem brīvbiļete uz "Torque"
Tie lohi, kas fano par Kill Bill var palaizīt manu smegmaino pimpa galu. "Torque" patiesībā ir ironisks, nežēlīgs humors un ņirgāšanās par skatītāju. Kilbils salīdzinājumā ir drūma melodrāma.
Torque laikā smējos līdz asarām.

Patika kā džeki negantā ātrumā novēlās no močiem un tad drusku paberzējuši savus apdauzītos dupšus ātri vien atguvās un demonstrēja lieliskus cīņas elementus.
Pēc šīs filmas jenķiem nāksies uz motociklu bākām lipināt uzlīmes "Lūdzu, nemēģiniet nokāpt no spēkrata, pirms tas nav pilnībā apstājies"

Ejiet baudiet īstu kino.
Musasimaru, bļe!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sm00x
2004-03-01 06:33 (saite)
NU KAA!!! TEEEEU nepatika? Tu tak si slims, tu neesi riktiigs. KAs tu paargudrs esi? Kaa teu taada superiigas filmas var nepatikt!?!?!!? Ei tak tu aarsteeties (kopaa ar Darkz kad vinju maate beidzot vediis)
:-D

P.S. Nu njirgas man naaca abaas jaa.... Bet nu Kill Bill vismaz bij neredzeets, a tas Torkjis tak kaukaads peedeejais debiiliishu meegjinaajums ieraugot cik Fast&Furious nopelnija un paskatoties Biker Boyz. Tas ir riktiigi stulbi ka debiilji treknie dod naudu tizlaam filmaam, bet piemeeram "Powepuff girls" pornjuka uznjemshanai nedod. Buutu graaveejs....

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kails
2004-03-01 09:50 (saite)
mož es uz to filmu skatītos savādāk, ja būtu redzējis FF un visus tos citus mēslus. Bet es uzreiz pa taisno, nesagatavots ķēros pie Torque. Laikam tāpēc tāds iespaids.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Ārpustēma
[info]x_f
2004-03-02 13:07 (saite)
vai es drīkstu pārpublicēt savā web-lapā dažus no Taviem stāstiem? ja gribi vairāk info, tad man vajag Tavu meiladresi.

(Atbildēt uz šo)


[info]p_m
2004-03-26 19:36 (saite)
bļa, un es, pavirši izlasot, sapratu, ka kas līdzīgs kill bill (kas gan man nepatika par visiem 100%) un nokačāju un pat sāku skatīties... ibio... par pusstundu ilgāk neizturēju. vēl sliktāka par SWAT

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?